NEATO XV Signature Pro - popis a funkcie

20.03.2014 09:34

Prečo by som si mal kúpiť robotický vysávač?

 

Chcete mať čisté podlahy, ale neradi vysávate? Potom je Neato robotický vysávač práve pre vás, pretože Neato bude vysávať za vás. Stlačíte tlačidlo pre spustenie vysávania alebo nastavte časový plán upratovania raz za tri, štyri dni, alebo každý deň ,ak máte domáce zvieratá, alebo je vás doma veľa. Koho u vás doma baví vysávať? Nechajte to za vás urobiť Neata a venujte sa tomu, čo vás naozaj baví. Napriek tomu budete mať stále perfektne čistú domácnosť.

Je Neato pre mňa?

Máte domáce zviera? Neato pomôže udržať váš domov bez chlpov a alergénov. Chcete povysávať prach pod posteľou, ale nedosiahnete tam? Nechajte to urobiť Neata. Neradi vysávate, ale máte radi čisté podlahy, keď sa vraciate domov? Potom je Neato vysávač práve pre vás.

Aby bol robot Neato šťastný, stačí mu len jemná a láskyplná starostlivosť. Ak budete Neato udržiavať a čistiť, bude vaše priateľstvo dlhé, úspešné a váš domov bude perfektne čistý.

Prečo je Neato vysávač lepší ako iné vysávače?

Neato pri vysávaní odvádza lepšiu prácu: je inteligentnejší  výkonnejší  a má väčšiu kapacitu zásobníka ako iné robotické vysávače.

●     Inteligentný - svojím laserom navádzaným mapovanie a navigačným systémom, Neato plochu skenuje a potom systematicky vysáva. Ostatné roboty náhodne narážajú po miestnosti. Neato je tiež rýchlejší, vysáva trikrát až štyrikrát rýchlejšie,  ako ostatné roboty. Pozrite sa na toto video, ktoré roboty porovnáva vedľa seba.

Neato  na rozdiel od iných robotických vysávačov dokáže vysať viac izbové priestory alebo rozsiahle podlažia. Neato vie, kedy mu dochádza batéria, automaticky sa dobije a potom pokračuje vo vysávaní presne od miesta, kde upratovanie prerušil.

●     Sací výkon - Neato ponúka najsilnejší sací výkon zo všetkých robotických vysávačov na trhu. Jeho veľký filter zachytí mikro-alergény a prach bez straty sacieho výkonu.

 

Neatov hranatý predok a malá výška mu dovoľuje vysávať pod nábytkom, v rohoch a v blízkosti stien.

●     Kapacita - Neatov extra veľký, bezvreckový zásobník prachu je pohodlný a šetrný k životnému prostrediu. Neato má dlhšiu kefu, väčší filter a väčší zásobník prachu ako ostatné robotické vysávače. Neato kefy vyčistí všetky druhy podláh vrátane kobercov.

 

Aké sú výhody metodického lineárneho vysávanie proti náhodnému narážanie dookola miestnosti u iných robotov?

Neato robot vysáva rovnako ako vy. Pomocou inteligentného vzoru si Neato zvolí svoj pohyb. Preto vysaje celú podlahu rýchlejšie, s úsporou energie a dôkladnejšie než ostatné robotické vysávače.

Neato vysávanie vo vzore lineárnych, prekrývajúcich sa čiar je účinnejšie, ako narážanie dookola miestnosti u iných robotov. Narážanie dookola totiž zapríčiňuje, že na niektoré miesta podlahy sa dostane robot viackrát a na iné miesta iba raz. Na niektoré miesta možno nedôjde vôbec. Tento spôsob navigácie je stratou času a energie. Neato vysáva trikrát až štyrikrát rýchlejšie ako iné robotické vysávače.

Vzhľadom k tomu, že Neato robot vydáva menej energie na pohyb, môže použiť viac energie na sací výkon, ktorý je oveľa silnejší ako u iných robotických vysávačov. Tým získate čistejšie podlahy.

 

Aké typy podláh neato vysáva?

Neato funguje skvele na všetkých typoch podlahových krytín vrátane kobercov, tvrdého dreva, linolea, vinylu a dlaždíc.

 

Čo znamená "inteligentné vysávanie"?

Robot Neato využíva vstavanú inteligenciu pre určenie, ako najefektívnejšie jednotlivé miestnosti vysaje. Robot miestnosť laserom naskenuje a vytvorí si jej mapu. Potom zvolí najlepšiu možnú cestu a začne metodicky vysávať tam a späť vo vzore lineárnych, prekrývajúcich sa čiar.

Pretože mapa zahŕňa steny, dvere a iné prekážky, robot Neato sa vyhne väčšine nábytku a stien na rozdiel od iných, dokola narážajúce robotických vysávačov. Neato vysávanie metódou lineárnych čiar tiež šetrí energiu a čas.

 

Akú veľkú plochu robot vysaje?

Neato vysáva dobre malé aj veľké plochy. Pri vysávaní veľkých plôch si automaticky dobije svoje batérie, ak to počas upratovania potrebuje. Keď si sám batérie dobije, vráti sa potom späť pokračovať od miesta, kde vysávanie prerušil. Skutočnosti ako množstvo nábytku v miestnosti alebo typy podláh ovplyvňujú, ako rýchlo a akú veľkú plochu Neato vysaje. Pretože voda môže poškodiť elektroniku robota, musí byť Neato používaný výhradne vo vnútri bytov a budov.

 

Ako dlho Neatu trvá vysať jednu izbu?

Pri teste v miestnosti 2,5 x 3,7 metrov ju Neato vysal trikrát až štyrikrát rýchlejšie ako ostatné robotické vysávače. Doba za akú Neato miestnosť vysaje, závisí od jej veľkosti a množstvo nábytku.

 

Vysaje Neato pod mojím všetkým nábytkom?

Neato vysaje pod akýmkoľvek nábytkom, pod ktorým je medzera väčšia ako 10 cm.

Vysaje Neato mokrú podlahu?

Nepoužívajte Neato na mokrú podlahu a udržujte ho mimo dosahu vody.Vlhkosť môže poškodiť elektroniku robotického vysávača a spôsobiť jeho poruchu. Pred vysávaním presuňte misky zvierat obsahujúce vodu a podnosy izbových rastlín s vodou, alebo použite hraničnú pásku, aby ste robota ochránili od styku s vodou.

 

Ako na Neato reagujú domáce zvieratá?

Väčšina užívateľov Neata hovorí, že zvieratá skôr prejavujú záujem o Neato a nezdá sa, že by ich obťažoval. Niektoré zvieratá si s ním dokonca chcú hrať! Neato sa často sám v niektorých domácnostiach stáva domácim miláčikom a dostane aj meno.

 

 

Ako Neato funguje

 

Ako funguje navigačná technológia Neata?

Neato používa sofistikovaný laserový snímač vzdialenosti. Táto technológia dáva robotovi 360-stupňový pohľad na jeho okolie, takže je možné, aby si vytvoril mapu miestnosti. Odhalil steny, dvere, nábytok a iné prekážky až do vzdialenosti 15 metrov. Táto sofistikovaná mapovacia schopnosť umožňuje Neatu vyhnúť sa prekážkam, ktoré ostatní roboti môžu rozpoznať iba tým, že do nich narazia. Keď Neato začína vysávať, tak si zakaždým vytvorí novú mapu, aby reagoval na prípadné zmeny v priestore.

 

 

Aké nečistoty Neato robot vysaje?

Neato vysaje bežné domáce znečistenia ako špinu, zvieracie chlpy, omrvinky, prach a ďalšie. Srdce každého Neata tvorí veľmi výkonné sanie na rozdiel od iných robotických vysávačov, ktoré viac-menej iba zametú.

 

Aká je maximálna výška prekážky, cez ktorú Neato prejde?

Neato prekoná prekážky, ako prahy, alebo zmeny povrchu podlahy do výšky 1,9 cm až 2,5 cm.

 

 

 

 

 

 

 
 



 

Späť